Uitnodiging voor Design District 2019

5 – 6 – 7 juni 2019 │ Van Nelle Fabriek Rotterdam | Stand V60 en V82

Traditiegetrouw presenteert Cerriva op Design District de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keramische tegels. De 17e editie van dit vakevenement wordt gehouden op 5, 6 en 7 juni in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Laat je inspireren op stand V60 en V82. #TilesThatConnect

Ook dit jaar zal Cerriva vertegenwoordigd zijn met twee stands op Design District, hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Laat je inspireren door noviteiten van Ergon, Provenza, LEVEL en Ceramica Sant'Agostino.

Graag nodigen we je uit dit vakevenement en onze stands te bezoeken! Via onderstaande knop kun je eenvoudig gratis toegangskaarten aanvragen. Lees hieronder meer informatie over de noviteiten van onze leveranciers.

Gratis toegangskaart aanvragen

Een afspraak maken tijdens Design District of meer informatie? Neem hier contact met ons op. 

Openingstijden:
Woensdag 5 juni: 10:00 - 18:00
Donderdag 6 juni: 10:00 - 20:00
Vrijdag 7 juni: 10:00 - 17:00


Stand V60

[sp_wpcarousel id="1036"]

Op stand V60 presenteren we noviteiten van Ergon, Provenza en de indrukwekkende keramische slabs van LEVEL.

- LEVEL: De slabs van LEVEL hebben een formaat van 160x320 en 162x324cm. Naast een dikte van 12mm, geschikt voor vloer- en wandafwerking, is de 6,5mm variant ideaal voor de naadloze afwerking van werkbladen van bijvoorbeeld keukens en wastafels. Verkrijgbare looks: marmi, design & concrete.
- Grain Stone van Ergon
- Lombarda van Ergon
- Terraquea van Provenza

Stand V82

 

Op onze tweede stand worden exclusief noviteiten getoond van de Italiaanse tegelfabriek Ceramica Sant'Agostino.

- Primewood Mix is een decoratieve tegel met geweldige esthetische impact. De tegels van 90x90cm, geschikt voor zowel wand als vloer, worden gelegd in grafische combinaties met haast onzichtbare voegen. Het resultaat is een houtlook met een levendige en warme uitstraling.
- New Deco
- Waystone
- Oxidart

Meer informatie: Design District

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample