Uitnodiging: Design District 2022

het beste vakevenement voor interieurdesign.
8,9 en 10 juni 2022. Van nelle fabriek rotterdam

Op 8,9 en 10 juni 2022 zijn wij aanwezig bij Design District in Rotterdam. Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is de beursvloer van ruim 7.500 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen. Wij nodigen je uit om ons tijdens Design District 2022 te bezoeken. Via de knop kun je een gratis toegangskaart aanvragen.

De fysieke beeldbank

Dit jaar hebben wij een fysieke beeldbank opgezet als stand! Je vindt er alle noviteiten van Aparici, Ergon, Provenza, Sant’Agostino, Bardelli, Appiani, Vogue en Pecchioli. Ook kun je onze nieuwe Home collectie ontdekken en presenteren we je het superinnovatieve Klikkeramiek.

Laat je inspireren: ontdek klikkeramiek

Tijdens Design District geven we demo’s van het revolutionaire tegel-kliksysteem: Klikkeramiek! Hiermee kun je zeer snel en eenvoudig grote oppervlaktes tegelvloer leggen. Het systeem is dan ook uitermate geschikt voor projecten met hoge tijdsdruk.

De voordelen op een rijtje:

Snel & slim: met het systeem kun je in korte tijd grote oppervlaktes vloer leggen, eenvoudige installatie en geen stof.
Bespaar kosten: commerciële ruimtes kunnen geopend blijven tijdens het leggen van de vloer.
Veilig: de vloer zit stevig op zijn plaats, bestand tegen sterke wrijving.
Sterk: bestand tegen intensief gebruik met zware objecten.
Flexibel: het is mogelijk om individuele tegels te vervangen.
Geschikt voor binnen en buiten!

Meer weten over Klikkeramiek? 

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. 

Keramiek blijft een enorm populaire keuze. Het materiaal is zeer gebruiksvriendelijk en onze designs zijn eindeloos. Ben je nieuwsgierig naar alle noviteiten voor keramische vloer- en wandoplossingen? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op. 

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample