Sergio savino

De micromozaieken van Sergio Savino zijn met geen enkel ander product te vergelijken. De klassieke uitstraling die je zou verwachten van een platte mozaiek krijgt bij de producten van deze fabrikant een onverwachte derde dimensie. Daardoor ontstaat er een mozaiek dat speelt met het licht en er telkens anders uit ziet. 

De mozaieken zijn zeer geschikt voor natte ruimtes maar ze worden ook veel toegepast op andere plekken zoals in de horeca, hospitality en in het hogere particuliere segment.

Op zoek naar inspiratie?

Cerriva heeft een breed assortiment aan keramische tegels. Dit maakt het soms lastig de perfecte tegel te vinden die mens, functie en ruimte met elkaar verbinden.

Gratis digitale inspiratiebundel

Onze gratis inspiratiebundel is een bron van creativiteit voor architecten, (groot)- handelaren, zakelijke opdrachtgevers, maar natuurlijk ook consumenten.

Meer van sergio savino bekijken? Bezoek onze beeldbank.

 

In de beeldbank vind je een overzicht van de series en producten van al onze fabrikanten. Middels handige filters kun je eenvoudig producten ontdekken die aan jouw wensen en eisen voldoen. Filter bijvoorbeeld op look, om alle series binnen de houtlook te ontdekken, of gebruik een technisch filter om te filteren op kleurschakering of dikte. #TilesThatConnect

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample