Uitnodiging Design District 2018

6 – 7 – 8 juni 2018 │ Van Nelle Fabriek Rotterdam | Stand V60 en V82

Cerriva presenteert op Design District 2018 de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van keramische tegels. De 16e editie van dit vakevenement wordt gehouden op 6,7 en 8 juni in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Laat je inspireren op stand V60 en V82. #TilesThatConnect

Ook dit jaar zal Cerriva vertegenwoordigd zijn met twee stands op Design District, hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Laat je inspireren door noviteiten van Ergon, Provenza, Trend Group, Progetto Micro en Ceramica Sant'Agostino.

Graag nodigen we je uit dit vakevenement en onze stands te bezoeken! Via onderstaande knop kun je eenvoudig gratis toegangskaarten aanvragen. Lees hieronder meer informatie over de noviteiten van onze leveranciers.

Gratis toegangskaart aanvragen

Een afspraak maken tijdens Design District of meer informatie? Neem hier contact met ons op. 


Stand V60

 

Op stand V60 presenteert Cerriva noviteiten van Ergon, Provenza, Trend Group en Progetto Micro

- Ergon: Stonetalk
- Provenza: Gesso, Bianco d'Italia, Regoli, Materika en Eureka.
- Trend Group: Supreme en Origina
- Progetto Micro: Micro Tiles

Opmerkelijk: SUPREME van TREND Group is een unieke glastegel van o.a. 30x60cm. De serie kent vijf tinten geïnspireerd door water, de berkenboom, metaal en rood natuursteen. Het licht dat door de tegels wordt opgenomen en weerkaatst, geeft een ongekend effect aan deze glastegels.

Stand V82

 

Op stand V82 presenteert Cerriva exclusief keramische series van Ceramica Sant'Agostino. De series die worden getoond: Barkwood, Ritual, Highstone, Patchwork, FINEART en COLORART.

Opmerkelijk: FINEART, een serie die voort borduurt op de eerdere textielseries DIGITALART en TAILORART. De serie combineert textiel met keramische tegels in vijf lichte tinten, twee decoren en een hele gave patchwork versie. Het textieleffect wordt aangebracht met een unieke digitale printtechniek.

 

Meer informatie: Design District

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample