Over ons

Middels onze tegels verbinden we mens, functie en ruimte: Tiles That Connect!

Cerriva

Cerriva is al 25 jaar een gevestigde naam in de keramische wereld. Ooit begonnen op een zolderkamer met alleen agenturen voor Italiaanse en Spaanse tegelfabrikanten en door te blijven vernieuwen, uitgegroeid tot een onderneming met 20 medewerkers, gehuisvest in een pand in Oldenzaal waar alles onder een dak is samengebracht in het Ceramic Design Centre: kantoor, opslag en showroom. 

Onze naam is een samenvoeging van de Italiaanse woorden ‘ceramica’ (keramiek) en ‘riva’ (oever), of wel ‘Tegels van het Oever. Een verwijzing naar de founder en huidige eigenaar/directeur Gerrit van het Oever. Vanuit het Ceramic Design Centre bedienen we onze (groot)-handelaren, architecten en zakelijke opdrachtgevers.

Tiles That Connect

Onze missie is het brengen van evenwicht tussen mens, functie en ruimte door de wand- en vloertegels die we leveren. Of de beleving van een winkel, een showroom of een restaurant klopt, wordt bepaald door het fundament waarop het ontworpen is. Een tegel is volgens ons onderdeel van iets groters: het vormt de basis voor verbondenheid. Het is onderdeel van de relatie tussen mensen, de invulling van de ruimte en de functie van het concept. Hoe jammer is het als een tegel niet past in een ruimte? Of er geweldig uitziet, maar totaal niet praktisch is? Tegels zijn voor ons de verbindende factor of we nu voor de agenturen- of de projectenmarkt werken. Wij leveren tegels die verbinden: Tiles That Connect.

Vorige slide
Volgende slide
Vorige slide
Volgende slide

Ceramic Design Centre

In ons Ceramic Design Centre in Oldenzaal presenteren we de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van keramische tegels, platen en glas mozaïek. In combinatie met de uitgebreide opslag van monstertegels uit de diverse collecties van onze fabrieken, ontstaat de gelegenheid om  een goed beeld te vormen van de mogelijkheden, en keuzes en ontwerp te laten aansluiten op de doelgroep, functie van de tegel en de ruimte waarin de tegel toegepast wordt. #TilesThatConnect

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample