Over ons

Het fundament tussen mens, ruimte en functie

Tiles that connect
Cerriva specialiseert zich in het adviseren en verkopen van keramische wand- en vloerafwerkingen. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een gedegen partner voor Spaanse en Italiaanse fabrieken, (groot)handelaren, architecten en aannemers. Samen met deze partners werkt Cerriva voor onder andere: McDonald's, Starbucks, Sissy-Boy, Dunkin’ Donuts en een groot aantal horecaondernemingen, retailers en zakelijke dienstverleners.
 
Missie en visie
Onze missie is om onze opdrachtgevers te helpen om middels onze tegels verbindingen te creëren tussen mens, ruimte en functie. Of de beleving van een winkel, een showroom of een restaurant klopt, wordt bepaald door het fundament waarop het ontworpen is. Een tegel is volgens ons onderdeel van iets groters. Het vormt de basis voor verbondenheid. Een tegel in dienst van mensen, ruimte en functie zorgt voor evenwicht en balans. Tegels verbinden: Tiles that connect!
 
Geschiedenis
Cerriva is ontstaan uit het samengaan van Tegels & Projecten en RiverSide Ceramic Agency. Beide bedrijven waren al meer dan 20 jaar een gedegen partner voor Spaanse en Italiaanse fabrieken, (groot)handelaren en zakelijke opdrachtgevers. In het verleden is bewust gekozen om advies en verkoop te scheiden. De laatste jaren zijn de twee bedrijven steeds verder naar elkaar toegegroeid en ontstond de behoefte om als één bedrijf naar de markt te gaan. Sinds 1 juni 2017 gaan Tegels en Projecten en RiverSide Ceramic Agency samen verder onder één nieuwe naam: Cerriva.

Onze nieuwsbrief