Nieuw partnerschap met hét TV-programma voor interieur en architectuur bij RTL 4

We kunnen met trots aankondigen dat wij partner zijn van hét TV-programma voor interieur en architectuur bij RTL 4: ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’. 


Van Woonvilla naar Droomvilla

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur.

Bertram Terpstra, is al 25 jaar de drijvende kracht en oprichter van Designa Architectuur | BNA en Designa Interieur. In de ontwerpstudio te Laren en de showroom van Designa Interieur in Hilversum, geeft Bertram samen met zijn partner Pauline en team van vakmensen (architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwbegeleiders en stylisten), vorm aan zeer exclusieve nieuw- en verbouwprojecten.

Elk week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering. Alle facetten van bouwen, bouwmanagement, maar ook interieur, verlichting, meubilering en styling komen aan bod.

 

Zendtijd voor Cerriva

Vanaf dit jaar nemen wij als partner deel aan de projecten en uitzendingen op RTL 4 met onze tegels. Via onze social media kanalen kondigen wij alle uitzendingen bijtijds aan.

 

Bekijk de afleveringen online en lees meer over
Van Woonvilla naar Droomvilla >

Blijf op de hoogte via onze social media kanalen:
LinkedIn, Instagram, Facebook

Onze nieuwsbrief