NIEUW PARTNERSCHAP MET HÉT TV-PROGRAMMA VOOR INTERIEUR EN ARCHITECTUUR BIJ RTL 4

We kunnen met trots aankondigen dat wij partner zijn van hét TV-programma voor interieur en architectuur bij RTL 4: ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’. 

Van woonvilla naar droomvilla

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur.

Eerste uitzending: zondag 9 mei
Zender: RTL 4
Tijd: 17.30

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur.

Bertram Terpstra, is al 25 jaar de drijvende kracht en oprichter van Designa Architectuur | BNA en Designa Interieur. In de ontwerpstudio te Laren en de showroom van Designa Interieur in Hilversum, geeft Bertram samen met zijn partner Pauline en team van vakmensen (architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwbegeleiders en stylisten), vorm aan zeer exclusieve nieuw- en verbouwprojecten.

Elk week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering. Alle facetten van bouwen, bouwmanagement, maar ook interieur, verlichting, meubilering en styling komen aan bod.

De afleveringen

Zondag 9 mei zijn we te zien in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen. In deze aflevering praten Bertram en Gerrit o.a. over het begrip travertine, keramisch houtlook in visgraat en de mogelijke toepassingen van slabs.

In de overige afleveringen zijn we te gast in het inspiratiecentrum in Laren. Hier is een combinatie te vinden van de huidige en aankomende trends, materialen, producten, technieken en diensten. Gerrit en Bertram gaan met elkaar in gesprek over de huidige trends op het gebied van keramische tegels. 

Daarnaast werpen we een blik in ons Ceramic Design Centre in Oldenzaal en bezoeken we prachtige woonvilla’s waar unieke wand-en vloertegels in diverse plekken binnen de woningen zijn toegepast. 

Van Woonvilla naar Droomvilla is iedere zondag te zien om 17.30 uur bij RTL4. Heb je de uitzending gemist? Elke zaterdag, om 10.30 uur bij RTL4, wordt de uitzending herhaald. Daarnaast is elke uitzending ook op Videoland te zien.

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample