APAVISA

Als een van de grootste producenten van hightech keramische tegels is Apavisa Porcelanico een van de wereldmarktleiders opererend in 90 verschillende landen en een fabriek met een vloeroppervlakte van 200.000 vierkante meter.

Apavisa is – door haar hoogopgeleide personeel en het gebruik van geavanceerde technieken – in staat geweest om de wereldmarkt te voorzien van gedegen keramische producten en weet door innovatieve bedrijfsvoering altijd in te spelen op de behoeften en trends in de markt.

Door de zeer uiteenlopende collecties zijn de tegels van Apavisa uitermate geschikt voor bijzondere projecten. En als dat nog niet genoeg is, kan deze specialist tegels fabriceren met uw eigen custom made print, indien gewenst zelfs wandvullend!

beeldbank

MEER VAN APAVISA BEKIJKEN?

In de beeldbank vind je een overzicht van de series en producten van al onze fabrikanten. Middels handige filters kun je eenvoudig producten ontdekken die aan jouw wensen en eisen voldoen. Filter bijvoorbeeld op look, om alle series binnen de houtlook te ontdekken, of gebruik een technisch filter om te filteren op kleurschakering of dikte.

Bekijk de catalogi van Apavisa

Apavisa Alchemy
Apavisa Calacatta Gold
Apavisa Corten
Apavisa Elements
Apavisa Emotion
Apavisa Fluid
Apavisa Encaustic 2.0
Apavisa Instinto
Apavisa Mirror
Apavisa Mood
Apavisa Ozone
Apavisa Tattoo
Apavisa Wild Forest
Apavisa Wind
Apavisa Zinc

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample