Van woonvilla naar droomvilla

Aflevering 4 zondag 23 MEI

Zondag 23 mei is één van onze projecten te zien in het programma van Woonvilla naar Droomvilla. Gerrit en Bertram bezoeken een prachtige woonvilla waar wij o.a. de keuken, wellness en badkamers hebben voorzien van keramische tegels. Ben je nieuwsgierig naar onze tegels? Lees hier alles over de tegels van deze uitzending!

De slabs van COTTO D'ESTE

Subtiele patronen, lichte aders en zachte schakeringen vormen de ontwerpen van deze prachtige collectie.

De Kerlite Vanity serie van Cotto d’Este geeft elke ruimte een prachtige uitstraling door de marmer-look én het grootformaat – ook wel slabs genoemd. Deze serie is beschikbaar in 6 kleuren in mat en glans, die van licht tot donker oplopen.

BEKIJK DE Kerlite vanity COLLECTIE IN ONZE BEELDBANK

COTTO D'ESTE
Vorige slide
Volgende slide
PROVENZA
Vorige slide
Volgende slide

De Gesso Pearl Grey serie van provenza

De serie Gesso van Provenza is een keramische tegel met een linnenstructuur en een gipsverrijking. 

Deze tegel is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Doordat deze tegel van keramiek is gemaakt is deze kleurvast, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk. Deze keramische tegel is uitermate geschikt voor je woonkamer, keuken of badkamer! 

Bekijk de GESSO serie in onze beeldbank

GLASMOZAïek van trend

De Hexagonal collectie van Trend is een prachtig glasmozaïek welke perfect te combineren is met bijvoorbeeld een grote slab.

Een glasmozaïek creëert een heel speciale sfeer en is zeer geschikt als wandbekleding in badkamer, keuken maar ook wellnessruimtes. Perfect voor een mix and match! Bijzonder aan deze serie is de hexagonvorm, oftewel de vijfhoek. Dit maakt het net nog wat extra speciaal en chique!

BEKIJK DE MOZAÏEK COLLECTIE IN ONZE BEELDBANK

TREND
Vorige slide
Volgende slide
PROVENZA
Vorige slide
Volgende slide

keramisch parket van provenzA

Keramisch parket biedt het beste van twee werelden! Het biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van het gebruik van traditioneel parket.

Naast de fantastische warme houtlook uitstraling is een keramisch parketvloer zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Deze vloer is eenvoudig schoon te houden, krasbestendig en geschikt voor vloerverwarming. Je kunt deze keramische tegel dus in elke gewenste ruimte plaatsen.

Bekijk de serie in onze beeldbank

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample