Blend stone - cotto d'este

De keramische tegel met een unieke kalksteen look

Met de Cotto d’Este Blend Stone wordt een levensechte kalksteen look nagebootst met alle voordelen die keramiek te bieden heeft! De collectie bestaat uit drie grafische texturen, die vergelijkbaar zijn met de typische korrel van kalksteen. Deze worden aangevuld door de kleurschakeringen van Pietra Piasentina (een natuursteen marmer) en harmoniëren met de donkere en heldere aders van de tegels. Hoewel de tegels een robuuste en stoere look hebben, voelen ze zacht en comfortabel aan. 

6 formaten

30x60, 60x60, 60x120, 90x90, 90x180, 120x120 cm

4 kleuren

CLEAR, LIGHT, MID, DEEP

2 diktes

14 mm, 20 mm

BLEND STONE IS EEN ELEGANTE EN ROBUUSTE COLLECTIE, DIE ZOWEL IDEAAL IS VOOR WOON- EN WERKRUIMTES ALS VOOR HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR EN OPENBARE RUIMTES.

Beschikbaar in 4 kleuren, 2 diktes (14 mm en 20 mm), 4 oppervlaktes en 6 formaten, waaronder twee nieuwe groot formaten (120×120 cm en 90×180 cm). 

Blend Stone beschikt over de exclusieve Protect®technologie die een krachtige antibacteriële bescherming biedt. De antibacteriële bescherming is in het product verwerkt, waardoor deze altijd werkzaam is. 

Clear
Light
Mid
Deep

De elegante en trendy Blend Stone collectie is ideaal om te gebruiken in woonruimtes en projecten die een rustieke natuursteenlook uitstraling zoeken.

Over cotto d'este

Cotto d’Este tegels is een Italiaans tegelmerk dat zich onderscheid door het gebruik van hoogwaardig materiaal, de nieuwste productietechnieken en de nieuwste designs. Deze kwaliteitstegels vormen de top van de markt op het gebied van design, duurzaamheid en technische kwaliteiten. Cotto d’Este tegels combineert tijdloze uitvoeringen samen met de modernste ideeën. Cotto d’Este biedt een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels.

Bekijk meer series van Cotto d’Este >

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample