Tiles for Hospitality

Laat je Horecabedrijf schitteren met de tegels van Cerriva

Cerriva specialiseert zich in het adviseren en verkopen van keramische wand- en vloerafwerkingen voor onder andere horecabedrijven zoals Van der Valk, Huize Hölterhof, Hotel Erve Hulsbeek, Tante Kee en McDonalds. Al meer dan 20 jaar werken we samen met onze zakelijke opdrachtgevers om een gebalanceerde beleving te creëren. Middels onze tegels verbinden we mens, functie en ruimte: Tiles That Connect!

Welke tegels zijn geschikt voor horecabedrijven?

Cerriva levert wand- en vloertegels die uitermate geschikt zijn voor toepassing in bedrijven waar hygiëne, presentatie en snelheid van belang zijn. In ons assortiment vind tegels die:

  • Uitblinken in presentatie en identiteit, dus passend bij jouw bedrijf.
  • Veilig zijn, dus niet glad. Ook niet in de regen.
  • Makkelijk schoon te maken zijn en mooi blijven.
  • Slijtvast zijn dus ook in omgevingen met veel verkeer blijven schitteren.
  • Geschikt zijn voor alle ruimtes zoals: terras, lobby, restaurant, kamers, badkamers en vergaderzalen.

Nieuw: binnen 2 dagen een nieuwe vloer zonder hak en breekwerk met ons klikkeramiek

Klikkeramiek is de nieuwe innovatieve oplossing voor binnen- en buitenvloeren. Perfect voor het snel leggen van een keramische vloer. Dankzij het praktische kliksysteem kun je de tegels eenvoudig en snel monteren en demonteren. En dat helemaal zonder hak- en breekwerk en toevoeging van lijm.

Download de Horeca inspiratiebundel

Cerriva heeft een enorm groot assortiment aan tegels. Dit maakt het soms lastig de perfecte tegel te vinde. Onze gratis inspiratiebundel is een bron van creativiteit voor Horeca ondernemers, architecten, projectontwikkelaars en zakelijke opdrachtgevers.

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample