renovatie van Baan Twente, vestiging Hengelo

Baan Twente

Voor de renovatie van Baan Twente, vestiging Hengelo, heeft Cerriva de toiletgroepen voorzien van keramische tegels en maatwerk wastafels.

People

Baan Twente is hét mobiliteitscentrum voor personenwagens, bedrijfswagens en trucks. Baan Twente is een echt familiebedrijf dat in 2022 wederom is uitgeroepen tot beste Mercedes-Benz dealer. Zij helpen bij het kopen of leasen van een nieuwe of gebruikte Mercedes-Benz personen-, bedrijfswagen of truck.

Function

Naast de sfeerverhogende functie voldoen onze keramische tegels ook aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. Alle tegels in verschillende kleuren, formaten en oppervlaktes vormen één esthetisch geheel.

Spaces

De wanden op de toiletgroepen zijn voorzien van een tegel in marmerlook van het merk Blustyle in het grootformaat 60x120cm. Gecombineerd met een mooie basis tegel van Provenza op de vloer in het bijpassende formaat 60x60cm. Om het effect iets speelser te maken is een brickformaat 7,5x30cm van Aparici toegepast. De op maat gemaakte wastafels van een slab formaat van Level maken de ruimte af en geven het geheel een moderne en luxueuze uitstraling.

case details:

Voor dit project zijn de volgende tegels gebruikt:

  • Wand: Blustyle Elite Dark Brown Naturale 60x120cm

  • Wand: Aparici Uptown Lead 7.5x30cm 

  • Vloer: Provenza Karman Cemento Sabbia 60x60cm

  • Wasbak: Level Onyx Ivory Full Lappato 162x324cm

Kijk voor deze, en andere tegels, in onze beeldbank.

Bekijk alle foto’s:

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample