Cerriva bestaat 25 jaar

Vandaag, 1 april 2024, is het precies 25 jaar geleden dat Cerriva is opgericht. Het bedrijf begon onder de naam RiverSide Ceramic Agency en enkele jaren later werd voor de projectenmarkt Tegels en Projecten opgericht. In 2017 werden beide organisaties samengevoegd onder de naam Cerriva.

Eigenaar Gerrit van het Oever zegt over de afgelopen 25 jaar: “De tijd is voorbij gevlogen. Ieder jaar was weer anders en uitdagend. We hadden hoogtijdagen en, zoals het de bouwwereld betaamt, af en toe een flinke dip. Maar door voortdurend te blijven investeren en innoveren in ons bedrijf en met name in de relaties met onze fabrieken, afnemers en personeel zijn we daar gekomen waar we nu zijn. En daar ben ik trots op!”

Kijkend naar de toekomst zegt Gerrit: ”De komende jaren blijven we fors investeren in onze relaties, digitalisering en de ontwikkeling van onze mensen. Uiteraard in een altijd passende en creatieve marktbenadering. Over enkele jaren is Cerriva klaar voor de volgende generatie.”

1 april: dag van de tegel

Als cadeau voor de gehele tegelmarkt heeft Cerriva de handdoek opgepakt en voor iedereen die in Nederland bezig is met tegels de Nationale Dag van de Tegel aangevraagd en toebedeeld gekregen. Het is geen grap, hier moeten we op proosten!

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample