Save the date: woensdag 18 mei en donderdag 19 mei 2022

uitnodiging: ‘more than trends’

Ontdek alle trends in ons vernieuwde Ceramic Design Centre

Uitnodiging: ‘more than trends’

Wil je weten wat de laatste trends zijn op het gebied van wand- en vloertegels? Kom dan op 18 of 19 mei aanstaande naar ‘More than Trends’. In ons vernieuwde Ceramic Design Centre tonen we je dan alle nieuwe producten en innovaties.

Loop ook even naar de overkant
Ook bij onze overbuurman SKO Projectinrichting staan de deuren tijdens deze twee dagen open. Je bent ook daar van harte welkom om de laatste trends op het gebied van kantoorinterieur, hybride werken en duurzaamheid te bekijken.

19 mei, 16:00 uur: Hans Kraay jr. en Youri Mulder
Hans Kraay jr. en Youri Mulder geven tijdens een rondetafelgesprek in het SKO inspiratiecentrum gevraagd, en ook zeker ongevraagd, hun kijk op de wereld. Ben je toe aan een ongenuanceerd uurtje gezelligheid met een borrel achteraf bij onze buren van Cerriva? Geef je dan snel op (vol=vol).

'more than trends'
wat, waar en hoe?

Ons Ceramic Design Centre is beide dagen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Wij vinden het gezellig om je weer eens in het echt te ontmoeten en zorgen voor een hapje en een drankje. Het is fijn als je laat weten op welke dag je komt.

Donderdag 19 mei: Hans Kraay jr. en Youri Mulder

Hans Kraay jr. en Youri Mulder geven tijdens een rondetafelgesprek met voetbalkenner René Wagelaar en interviewer Eddie van der Leij gevraagd, en ook zeker ongevraagd, hun kijk op de wereld. Ben je toe aan een ongenuanceerd uurtje gezelligheid met een borrel achteraf? Geef je dan snel op (vol=vol).

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample