Kijk mee met de Cerriva-pilsconferentie

2021 was weer een bewogen jaar. We willen onze klanten, relaties en ons team bedanken voor wederom een mooie samenwerking. We hebben niet stilgezeten en blikken graag nog even met je terug op 2021. Namens het hele team van Cerriva wensen we jullie veel geluk en gezondheid toe voor het nieuwe jaar! 

GOOD GOAN EN GELUK IN TUK!

Klikkeramiek

Heb je ons revolutionaire kliksysteem al ontdekt voor keramische tegels? 

Klikkeramiek is de nieuwe innovatieve oplossing voor het snel leggen van een keramische vloer. Met het kliksysteem kun je de tegels eenvoudig en snel zonder toevoeging van lijm.

ARCHITECTENWEB AWARDS

 Op woensdagavond 10 november 2021 zijn in het Keilepand in Rotterdam de Architectenweb Awards 2021 uitgereikt. Net zoals voorgaande edities waren wij als sponsor aanwezig tijdens deze inspirerende avond! 

DESIGN DISTRICT

Voor het derde jaar op rij hebben we de prijs voor de meeste voorinschrijvingen gewonnen! Hier zijn we uiteraard weer hartstikke trots op. 

Een terugblik op Design District 2021 het beste vakevenement voor interieurdesign. Op 3, 4 en 5 november waren wij aanwezig bij Design District in Rotterdam.

Interieur collectie dagen

Op 12, 13 en 14 september waren wij aanwezig bij de Interieur Collectie Dagen. InCoDa is dé vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. Tijdens deze dagen hebben wij de nieuwste trends zijn op het gebied van keramische tegels laten zien en demonstreerden we een revolutionair kliksysteem. 

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample