Een terugblik op Design District 2021

het beste vakevenement voor interieurdesign.

Op 3, 4 en 5 november waren wij aanwezig bij Design District in Rotterdam. Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen was de beursvloer van ruim 7.500 m² gevuld met presentaties van de 150 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen. Wij hebben genoten en blikken graag even met je terug.  

De fysieke beeldbank

Wij hebben dit jaar groots uitgepakt met onze stands tijdens Design District. Ben je al bekend met onze Beeldbank? Dit jaar hebben wij een fysieke beeldbank opgezet als stand! 

Ook dit jaar waren we vertegenwoordigd met twee stands op Design District. Vele bezoekers hebben zich laten inspireren door noviteiten binnen onze nieuwe Cerriva Home collectie, Aparici, Ergon, Provenza, Sant’Agostino, Bardelli, Appiani, Vogue en Pecchioli. Daarnaast hadden we een nieuwe VIVA stand waar we onder andere de series Heritage, Metallica en Narciso presenteerden. 

And the winner is...

Voor het derde jaar op rij hebben we de prijs voor de meeste voorinschrijvingen gewonnen! Hier zijn we uiteraard weer hartstikke trots op. We willen ons hele team bedanken voor de geweldige inzet voor en tijdens de beurs. 

Laat je inspireren over onze klikkeramiek

Tijdens Design District hebben we demo’s gegeven over het revolutionaire kliksysteem: Klikkeramiek! Hiermee kun je zeer snel en eenvoudig grote oppervlaktes tegelvloer leggen. Het systeem is dan ook uitermate geschikt voor projecten met hoge tijdsdruk.

De voordelen op een rijtje:

Snel & slim: met het systeem kun je in korte tijd grote oppervlaktes vloer leggen, eenvoudige installatie en geen stof.
Bespaar kosten: commerciële ruimtes kunnen geopend blijven tijdens het leggen van de vloer.
Veilig: de vloer zit stevig op zijn plaats, bestand tegen sterke wrijving.
Sterk: bestand tegen intensief gebruik met zware objecten.
Flexibel: het is mogelijk om individuele tegels te vervangen.
Geschikt voor binnen en buiten!

Meer weten over Klikkeramiek? 

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. 

Keramiek blijft een enorm populaire keuze. Het materiaal is zeer gebruiksvriendelijk en onze designs zijn eindeloos. Ben je nieuwsgierig naar alle noviteiten voor keramische vloer- en wandoplossingen? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op. 

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample