Een terugblik op InCODA 2021

dé vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering.

Op 12, 13 en 14 september waren wij aanwezig bij de Interieur Collectie Dagen. InCoDa is dé vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. Tijdens deze dagen hebben wij de nieuwste trends zijn op het gebied van keramische tegels laten zien en demonstreerden we een revolutionair kliksysteem. Wij hebben genoten en blikken graag even met je terug.  

Laat je inspireren over Pave AND GO

PAVE AND GO ™ is een revolutionair kliksysteem, waarmee je snel grote oppervlaktes tegelvloer kunt leggen. Het systeem is dan ook uitermate geschikt voor projecten met hoge tijdsdruk.

De voordelen op een rijtje:

– Snel & slim: met het systeem kun je in korte tijd grote oppervlaktes vloer leggen, eenvoudige installatie en geen stof.
– Bespaar kosten: commerciële ruimtes kunnen geopend blijven tijdens het leggen van de vloer.
– Veilig: de vloer zit stevig op zijn plaats, bestand tegen sterke wrijving.
– Sterk: bestand tegen intensief gebruik met zware objecten.
– Flexibel: het is mogelijk om individuele tegels te vervangen.
– Onderhoudsvriendelijk: waterbestendig, wasbaar. Keramiek neemt geen vocht op en vlekt niet.
– Geschikt voor binnen en buiten!

Meer weten over PAVE AND GO ™? Neem dan contact met ons op.

Op het vakevenement InCoDa was er naast het ontdekken van nieuwe collecties en innovaties op de stands van de exposanten en het netwerken onder het genot van gratis verzorgde catering nog meer te doen.

Afgelopen editie werden de laatste (kleuren)trends gepresenteerd in de Welcome Area van InCoDa. Dit alles dankzij de nieuwe samenwerking met trendanalist Niek De Prest en stylist Yvonne Teijgeman.

Er werden lezingen en masterclasses door verschillende inspirators gegeven in de Entrepreneur Stage. Van een trendlezing en een lezing over de retail in 2022 tot aan een Pinterest workshop en een inspiratiesessie over de kansen in marketingstrategie.

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample