Cerriva sponsort de Architectenweb Awards 2018

Op 8 november 2018 worden de prestigieuze Architectenweb Awards uitgereikt in het Broeinest te Amsterdam. Als sponsor kijken we erg uit naar deze avond, waarop we elkaar inspireren en erkenning geven aan uitzonderlijke architectonische prestaties.

Naast de award voor 'Architect van het Jaar', worden nog zes andere awards uitgereikt in de categorieën woongebouw, kantoorgebouw, zorggebouw, schoolgebouw, publiek gebouw en interieur. Alle inzendingen zijn door een vakkundige jury beoordeeld op maatschappelijke relevantie, bijdrage aan het vakgebied en doorwrochtheid van het ontwerp. De titel 'Architect van het Jaar' gaat naar de architect of een collectief van architecten die in 2018 de grootste bijdrage hebben geleverd aan de ontwikkeling van architectuur in Nederland.

Nominaties

Onderstaand kun je eenvoudig de genomineerden per categorie bekijken. Er is tevens een beschrijving van elk nominatie per categorie te vinden.

Architect van het Jaar 
Woongebouw
Kantoorgebouw
Zorggebouw
Schoolgebouw
Publiek gebouw
Interieur

Programma

18:00u-19:00u - Inloop met hapjes en drankjes
19:00u-20:00u - Eerste deel prijsuitreiking
20:00u-20:30u - Break met hapjes en drankjes
20:30u-21:30u - Tweede deel prijsuitreiking
21:30u-23:00u - Feest

Wil je deze avond bijwonen?

Voor architecten en andere ontwerpers, en voor adviseurs en opdrachtgevers is de prijsuitreiking van de Architectenweb Awards gratis toegankelijk. Wat de maakindustrie betreft is de prijsuitreiking exclusief toegankelijk voor de partners van de Architectenweb Awards. Leveranciers in de bouw die de prijsuitreiking graag willen bijwonen, maar nog geen partner zijn van de awards, kunnen contact met Architectenweb opnemen. Je kunt je hier registreren.

Meer informatie: Architectenweb

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample