Behind the scenes: TV opnames van Woonvilla naar Droomvilla

De eerste opnames zitten erop! Vanaf dit jaar nemen wij als partner deel aan de projecten en uitzendingen van het programma voor interieur en architectuur: ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’. We hebben inmiddels twee gave draaidagen achter de rug.

een kijkje in de keuken

In Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Dit jaar komen onze tegels in vier afleveringen voorbij. We geven je een kijkje in onze eigen keuken en samen met Bertram Terpstra bezoeken we prachtige woon- en droomvilla’s! 

 

De afleveringen

In de afleveringen zijn we o.a. te gast in het inspiratiecentrum in Laren. Hier is een combinatie te vinden van de huidige en aankomende trends, materialen, producten, technieken en diensten. Gerrit en Bertram gaan met elkaar in gesprek over de huidige trends op het gebied van keramische tegels. 

Daarnaast werpen we een blik in ons Ceramic Design Centre in Oldenzaal en bezoeken we prachtige woonvilla’s waar unieke wand-en vloertegels in diverse plekken binnen de woningen zijn toegepast. 

Middels onze tegels verbinden we mens, functie en ruimte in elke woon- en droomvilla: TILES THAT CONNECT!

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample