Case

Hofland optiek

Cerriva heeft bij haar project voor Hofland Optiek de vestiging in Oldenzaal voorzien van een prachtige nieuwe vloer en wandbekleding.

People

Hofland Optiek in Oldenzaal is al ruim 50 jaar een begrip in de regio Twente! De vestiging in Oldenzaal heeft een moderne en sfeervolle uitstraling. De opdrachtgever was op zoek naar een nieuwe, exclusievere  en warme uitstraling, passend bij de donkergroene kleur van de bestaande huisstijl en waarin de klanten zich thuis voelen.

FUNCTION

Met 6 vestigingen is Hofland Optiek een van de grootste opticiens in Oost-Nederland. Hofland zorgt voor een uitgebreide en eigentijdse collectie, altijd volgens de laatste fashion trends. De keuze voor de vloer- en wandtegels van onze Italiaanse fabrikant Sant’Agostino sluit hier naadloos bij aan. De tegels onderscheiden zich door een hoge mate van variatie en creëren een prachtige uitstraling.

SPACES

Onze tegels versterken de sfeer in de winkel en passen perfect bij de groene huisstijl kleur die Hofland kenmerkt en gebruikt. Door het gebruik van de 60x60cm vloertegels creëer je optisch een mooie diepte en doorloop in de ruimte. Door het gebruik van dezelfde tegels in een kleiner formaat op de wand, wordt dit gevoel versterkt.

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample