Mystic - Sant'Agostino

Keramische tegels met marmereffect

De Mystic serie van Sant’Agostino is een prachtig voorbeeld van een keramische marmerlook. Geen enkele tegel hetzelfde en toch perfect in harmonie! De tegel is zeer geschikt voor woningen, hotels, restaurants en winkels en door het gebruik van het specifieke KRY (krystal) oppervlak, uitzonderlijk gepolijst.

MYSTIC IS EEN ELEGANTE TEGEL EN WARE EYE-CATCHER! IDEAAL VOOR ZOWEL WOON- EN WERKRUIMTES ALS VOOR HEDENDAAGSE ARCHITECTUUR EN OPENBARE RUIMTES.

Het ontwerp van elk stuk is nauwkeurig gedifferentieerd: tot maar liefst 200 unieke patronen, waarvan de adering en nuances specifiek zijn aangepast naar het formaat. 

De Mystic mozaïeken, die deze collectie exclusief maken, zijn ontworpen om nissen, hoeken en doucheruimtes te verfraaien. De tegel heeft een bijzonder legpatroon wat resulteert in een schilderachtig effect.

Ivory
Beige
Pearl
Ocean
Dark

HET BUITENGEWONE MARMER EFFECT KOMT DOOR EEN NAUWKEURIG GEBRUIK VAN DE KLEURSCHAKERINGEN, HET ONTWERP EN DE ADEREN, VERKREGEN MET HIGHRES DIGITALE AFDRUKKEN.

Over Sant Agostino

Ceramica Sant’Agostino werd opgericht in 1964 in de buurt van Ferrara, in een gebied ver van de plaats in Emilia waar de meeste Italiaanse keramiekfabrieken zijn gevestigd. Deze keuze betekende voor het bedrijf een sterke projectautonomie en een vernieuwende strategische visie. De fabriek, altijd beheerd door de familie van de oprichter, blijft haar onderzoek naar innovatieve producten en innovatieve processen ontwikkelen. Sant’Agostino vervaardigt de producten volledig in Italië en  creëert een breed scala aan producten van hoog niveau, die in staat zijn om te voldoen aan de voortdurende technische en stilistische marktvereisten.

Bekijk meer series van Sant’Agostino >

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample