Nieuwe identiteit voor Tegels en Projecten en RiverSide Ceramic Agency

Vanaf 1 juni gaan Tegels en Projecten en RiverSide Ceramic Agency samen verder onder één nieuwe identiteit: Cerriva.

Er is een goede reden voor de naamswijziging volgens directeur en oprichter Gerrit van het Oever: “We zijn al 20 jaar een gedegen partner voor onze Spaanse en Italiaanse fabrieken, (groot)handelaren en opdrachtgevers. In het verleden hebben we er bewust voor gekozen om advies en verkoop te scheiden. De laatste jaren merkten we echter dat het steeds lastiger werd om de scheiding uit te leggen want we zijn immers aan de binnenkant één bedrijf.“

Nienke Kaffener marketing manager bij Cerriva:“Tegels zijn onderdeel van iets groters. Ze vertellen veel over de sfeer van de ruimte, laten mensen bewegen en brengen interactie op gang. Tegels bieden evenwicht zodat mens, functie en ruimte elkaar ontmoeten. Vandaar de slogan 'Tiles that connect'.”

Cerriva werkt graag samen met architecten en aannemers. Samen met deze partners werkt Cerriva voor onder andere: McDonald's, Starbucks, Sissy-Boy, Dunkin’ Donuts en een groot aantal horecaondernemingen, retailers en zakelijke dienstverleners.

Inspiratie in het Ceramic Design Centre

Momenteel wordt het hoofdkantoor van Cerriva, waar ook het Inspiration Centre is gevestigd, opnieuw ingericht zodat ook daar de nieuwe naam met bijbehorende uitstraling kan worden beleefd. Op korte termijn wordt er tevens een kennisbank gelanceerd voor architecten en andere geïnteresseerden die gebruikt kan worden als inspiratiebron.

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample