Terugblik op Design District 2022

het beste vakevenement voor interieurdesign.

Op 8,9 en 10 juni 2022 waren wij aanwezig bij Design District in Rotterdam. Design District is het beste vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen was de beursvloer van ruim 7.500 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en kan één of meerdere lezingen volgen. Wij hebben genoten en blikken graag even met je terug.  

Bestel via de knop hieronder je toegangskaart voor Design District 2023.

De fysieke beeldbank

Wij hebben ook dit jaar groots uitgepakt met onze stand tijdens Design District. Ben je al bekend met onze online Beeldbank? Dit jaar hebben wij een fysieke beeldbank opgezet als stand! 

Vele bezoekers hebben zich laten inspireren door noviteiten binnen onze nieuwe Cerriva Home collectie, Aparici, Ergon, Provenza, Sant’Agostino, Bardelli, Appiani, Vogue en Pecchioli. 

And the winner is...

Voor het vierde jaar op rij hebben we de prijs voor de meeste voorinschrijvingen gewonnen! Hier zijn we uiteraard weer hartstikke trots op. We willen ons hele team bedanken voor de geweldige inzet voor en tijdens de beurs. 

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample