Terugblik Tiles That Connect – Trends 2019

We blikken terug op een succesvol TILES THAT CONNECT - TRENDS 2019. Op 10, 11 en 12 december hebben we alle trends van 2019 en de nieuwste collecties gepresenteerd in ons Ceramic Design Centre te Oldenzaal.

Graag willen we alle bezoekers bedanken voor hun komst. Het waren drie hectische, maar mooie dagen waarin we hebben bijgepraat en jullie (hopelijk) hebben geïnspireerd op het gebied van keramische tegels. Bekijk onderaan deze pagina het fotoverslag!

De interesse voor de serie LEVEL van Emilgroup was overweldigend. Binnenkort meer over dit prachtige product! Nieuwsgierig? Bekijk dan hier de brochure.

Vier trends voor 2019

Onderstaand een overzicht van de vier thema's met bijbehorende series die zijn gepresenteerd voor 2019.

Bling & Bling
Fashion, goud, glitters en glamour zijn inspiratiebronnen voor dit thema. Mooie voorbeelden van tegels binnen dit thema zijn Trend Liberty, Arezia Vanity en de ambachtelijke tegels van Pecchioli.

Rough and Tough
Dit thema staat voor stoer, industrieel en vintage. Deze kenmerken zijn terug te vinden in Oxidart en Colorart van Ceramica Sant’Agostino, X-Beton van Cotto d’Este en Lombarda van Ergon.

Bright & Colour
Bij dit thema benadrukken we kleur, licht, vrolijkheid, fris en modieus. Dit zie je terug in de series Confetti en Materia van Ceramica Vogue, de mozaïeken van Trend en in de populaire marmerlook; een hot item van Cersaie 2018.

Green & Clean
Transparant, groen, natuur en water zijn elementen die bij het thema Green & Clean naar voren komen. Tegels die bij dit thema aansluiten zijn de Limestone van Cotto d’Este, Pittorica van Ceramica Bardelli en Primewood van Ceramica Sant’Agostino.

Fotoverslag

 

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample