Case

TMI GROUP

Bij het project bij de TMI Group heeft Cerriva medio 2019 de kantoren, gangen, kantine, toiletten en kleedruimtes voorzien van prachtige nieuwe vloeren en wanden. De tegels van Cerriva hebben een sfeer verhogende en praktische functie die mens, functie en ruimte met elkaar verbinden.

People

TMI Group in Hengelo is specialist in hoogwaardige componenten voor de industrie. Hun kwaliteitsproducten komen voor in hydraulische systemen en in toepassingen voor hoogspanning. Ze worden gebruikt in de veeleisende automobielindustrie en ook in de machine- en apparatenbouw is de TMI Group een bekende naam.

FUNCTION

Bij het project bij de TMI Group heeft Cerriva medio 2019 de kantoren, gangen, kantine, toiletten en kleedruimtes voorzien van prachtige nieuwe vloeren en wanden. Een werkplek met een rustieke en eigentijdse uitstraling.

De interieurontwerpen van dit project zijn gemaakt door Elise Oldemenger van Artemez interiordesign & building uit Diepenheim. De vloeren lopen prachtig in elkaar over, waardoor de verschillende ruimtes met elkaar in verbinding zijn.

SPACES

De Sant’Agostino Oxidart Black 9090 is verwerkt op de vloeren en de Sant’Agostino Set Concrete Grey 6060 is verwerkt als wandtegel in de toiletgroepen. De Blustyle Blutech Antracite 6060 is verwerkt als vloertegel in de was-/kleedruimte.

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample