Case

Woonhuis Vriezenveen

Een veelzijdig project voor een woonhuis waar de keuken, de badkamers en de wellness zijn voorzien van keramische tegels. In samenwerking met (architect benoemen?) heeft Cerriva het woonhuis voorzien van prachtige nieuwe vloeren en wanden.

People

Een aangename woonomgeving is niet alleen afhankelijk van het interieur, maar ook tegels zijn een belangrijk onderdeel van de sfeerbeleving. 

Het woonhuis in Vriezenveen beschikt over meerdere badkamers waar dezelfde serie tegels in terugkomen. Hierdoor vervagen de grenzen en vormt binnen één mooi geheel. Naast de sfeerverhogende functie voldoen onze keramische tegels ook aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. 

FUNCTION

In de ruime keuken is gebruik gemaakt van een strakke grijze tegel met een formaat van … x … De kleuren sluiten naadloos aan en door het gebruik van een lange grote tegel creëer je een ruim effect. 

SPACES

De kelder in deze woonvilla is omgetoverd tot een prachtige wellness. Een plek waar je kunt uitrusten en heerlijk kunt ontspannen. Hier is gebruik gemaakt van de – serie tegels invoeren -. Deze tegels zijn zeer geschikt voor wellness omgevingen omdat ze snel en eenvoudig te reinigen zijn en antislip zijn.  

Case details

Info over de tegels.

Onze nieuwsbrief