Case

Woonhuis Vriezenveen

Een veelzijdig project voor een woonhuis waar de keuken, de badkamers en de wellness zijn voorzien van keramische tegels. In samenwerking met architect Ron Stappenbeld heeft Cerriva het woonhuis voorzien van prachtige nieuwe vloeren en wanden.

People

Een aangename woonomgeving is niet alleen afhankelijk van het interieur, maar ook tegels zijn een belangrijk onderdeel van de sfeerbeleving. 

Het woonhuis in Vriezenveen beschikt over meerdere badkamers waar dezelfde serie tegels van Cotto d’Este in terugkomen met een prachtig glas mozaïek van Trend. Hierdoor vervagen de grenzen en vormt binnen één mooi geheel. Naast de sfeerverhogende functie voldoen onze keramische tegels ook aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. 

FUNCTION

In de ruime keuken is gebruik gemaakt van een strakke grijze tegel van Provenza met een formaat van 120×120 cm. De kleuren sluiten naadloos aan en door het gebruik van een lange grote tegel creëer je een ruim effect. 

SPACES

De kelder in deze woonvilla is omgetoverd tot een prachtige wellness. Een plek waar je kunt uitrusten en heerlijk kunt ontspannen. Hier is o.a. gebruik gemaakt van de Provenza Provoak, een tegel met een prachtig stoere matte houtlook. Deze tegels zijn zeer geschikt voor wellness omgevingen omdat ze snel en eenvoudig te reinigen zijn en antislip zijn.  

Case details

Keuken:
Provenza Gesso Pearl Grey en Natural White 120x120cm 

Kelder:
Provenza Provoak Rovere Puro 22,5x180cm

Badkamers:
Cotto d’Este Kerlite 6Plus Vanity Dark 120x260cm
Trend Mix Lavaston 1x1cm
Hexagonal Colore 260

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample