Case

Woonvilla Twente

In deze prachtige woonvilla wordt binnen en buiten met elkaar verbonden. Deze stijl van ontwerp kan worden bereikt door de tegel die binnen is gebruikt ook als buitentegel op het terras te plaatsen. EEN VEELZIJDIG PROJECT WAAR DE KEUKEN, woonkamer, het terras en DE BADKAMERS ZIJN VOORZIEN VAN KERAMISCHE TEGELS.

People

Een aangename woonomgeving is niet alleen afhankelijk van het interieur, maar ook tegels zijn een belangrijk onderdeel van de sfeerbeleving. 

In deze unieke Twentse woonvilla is op de benedenverdieping in de woonkamer, keuken, entree en het terras dezelfde tegel geplaatst van Provenza. Dit brengt eenheid en rust in de ruimte en geeft meteen een moderne strakke look aan de woning. Daarnaast zijn keramische tegels eenvoudig en snel te onderhouden door de dichtheid van keramiek. Ideaal voor buitengebruik!

FUNCTION

Op de begane grond is gebruik gemaakt van een grote tegel van  met een formaat van 120×120 cm. De kleuren sluiten naadloos aan en door het gebruik van een lange grote tegel creëer je een ruim effect. Zowel binnen als buiten. 

In de badkamers is gebruik gemaakt van een lichte tegel van de Gesso collectie van Provenza. Met het gebruik van één tegel als wand- en vloertegel creëer je een zeer strak en modern design.  

SPACES

Bij een droomvilla waar men veel buiten leeft mag een zwembad niet ontbreken. Een plek waar je kunt uitrusten en heerlijk kunt ontspannen. Rondom het zwembad is gebruik gemaakt van de Karman Cemento Cenere Outdoor collectie van Provenza, een grote en strakke tegel die zeer geschikt is voor wellness omgevingen. Antislip, snel en eenvoudig te reinigen.  

Case details

Keuken, woonkamer, entree, terras:
Provenza Gesso Black Velvet 120x120cm

Badkamers:
Provenza Gesso Natural White 120x120cm en 80x80cm

Zwembad:
Provenza Karman Cemento Cenere Outdoor 2cm 80×80 cm 
– Inclusief op maat gemaakte zwembadranden uit dezelfde tegel. 

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample