case

Intratuin Duiven

Onze tegels verbinden mens, functie en ruimte bij de Intratuin Duiven.

Lees meer

De Proeftuin van de Intratuin in Duiven heeft een grote renovatie en uitbreiding gehad. Met een grote speelweide voor kinderen en knusse hoekjes kan je heerlijk genieten van een lunch of diner.

Cerriva heeft het gehele horeca gedeelte voorzien van prachtige nieuwe vloeren en wanden. De tegels van Cerriva hebben een sfeer verhogende en praktische functie die mens, functie en ruimte met elkaar verbinden.

PEOPLE

Intratuin Duiven is veel meer dan een tuincentrum. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in de sfeervolle en gezellige Proeftuin.

SPACES

Bij de diverse plekken in de Proeftuin is gespeeld met de kleurstelling en materialen. De combinatie van de keramische tegelvloeren en -wanden sluit naadloos aan bij de sfeer die Intratuin Duiven wil uitstralen; een esthetisch en geborgen ruimte waar men kan ontspannen.

 

FUNCTION

Naast de sfeerverhogende functie voldoen onze keramische tegels ook aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. Alle tegels in verschillende kleuren, formaten en oppervlaktes vormen één esthetisch geheel.

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample