case

Woonhuis Oisterwijk

Onze tegels verbinden mens, functie en ruimte in het woonhuis in Oisterwijk.

Lees meer

Een veelzijdig project voor een woonhuis waar buiten naar binnen komt. In samenwerking met architect Drijvers Oisterwijk heeft Cerriva het woonhuis voorzien van prachtige nieuwe vloeren en wanden. 

De tegels van Cerriva hebben een sfeer verhogende en praktische functie die mens, functie en ruimte met elkaar verbinden.

PEOPLE

Je ervaart het meteen als je binnenkomt. Dit is geen traditioneel karakterloos woonhuis. En dat klopt. Een aangename woonomgeving is niet alleen afhankelijk van het interieur, maar ook tegels zijn een belangrijk onderdeel van de sfeerbeleving. Door het gebruik van grote tegels die in verbinding staan met het buitenterras, komt buiten op prachtige wijze naar binnen. Een woonhuis met een karakteristieke uitstraling waar je heerlijk tot rust kunt komen.

SPACES

De woonkamer en het terras naar buiten zijn met elkaar in verbinding gebracht door middel van het gebruik van dezelfde tegels. De combinatie van deze tegelvloer sluit naadloos aan bij de sfeer die het woonhuis moet uitstralen; een esthetisch en geborgen ruimte waar men zich thuisvoelt en buiten naar binnen haalt.

 

FUNCTION

Het woonhuis in Oisterwijk bevat een binnenvloer doorlopend naar buiten op het terras en rondom het zwembad. Hierdoor vervagen de grenzen en vormen binnen en buiten één mooi geheel. Naast de sfeerverhogende functie voldoen onze keramische tegels ook aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. Alle tegels in verschillende kleuren, formaten en oppervlaktes vormen één esthetisch geheel.

CASE DETAILS

Architect: Drijvers Oisterwijk

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample