Lookbook Salone del Mobile 2018

Van 17 t/m 22 april 2018 stond Milaan in het teken van design tijdens de Milano Design Week 2018. Bekijk onderstaand de noviteiten die zijn gepresenteerd door onze leveranciers. 


EmilGroup

EmilGroup presenteerde Level, een nieuw merk voor keramische platen/aanrechtbladen. Het is zelfs mogelijk een inductie kookplaat te verwerken in de keramische tegel van grootformaat.


Micro

Micro omschrijft zichzelf als een open project, altijd op zoek naar de kleinste 'denominator'. Het merk bestaat uit twee hoofd collecties, namelijk Micromosaics en Microtiles, met bijbehorende sub-collecties. Op Salone del Mobile is micro gepresenteerd in een setting van Paola Lenti.

Bekijk hier de brochure van Micro.
Website: Micro


Trend Group

Orsoni, onderdeel van Trend Group, werkt samen met vier jonge desingers om een moderne setting van het historische en in de oven gebakken glasmozaïek te presenteren. Daarnaast werden er iconische objecten uit de vaste collectie getoond, zoals Trascenda van Trend.

Klik hier om de brochure te bekijken. 
Website: Orsoni

 


Provenza

Provenza heeft twee nieuwe series gepresenteerd: Eureka en Materika. Beide series zijn te zien zijn op Design District.

Eureka bestaat uit twee looks, namelijk natuurlook en metallook. Elke look kent zes verschillende tinten.

Materika bestaat uit vier tinten in natuursteenlook. Naast de egale kleuren, kent de serie ook ook diverse decoren.

 


Ceramica Sant'Agostino

Ceramica Sant'Agostino organiseerde samen met IRSAP, Menabrea en Polaroid het event 'Architects Meet People'. Italiaanse en internationale architectenbureaus werd gevraagd polaroids en digitale foto's te nemen van de meest originele en excentrieke individuen die rondlopen tijdens Milano Design Week.

Website: Ceramica Sant'Agostino

 

 

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample