Uitnodiging Salone del Mobile 2018 – Milaan

Van 17 t/m 22 april 2018 staat Milaan in het teken van design tijdens de Milano Design Week 2018. Een groot onderdeel van deze week is Salone del Mobile, een beurs die plaatsvindt in diverse gebouwen op de Rho Fairgrounds. Op Salone del Mobile en in de stad zelf zijn een groot aantal tegelfabrieken te vinden uit het assortiment van Cerriva.

De beurs, die ook bekend staat als de 'International Furnishing Accessoiries Exhibiton', is opgedeeld in drie clusters; Design, xLux en Classic. We nodigen u van harte uit om onze leveranciers te bezoeken en deel te nemen aan de evenementen. Gedurende Salone del Milano zijn er 2.000 stands ingericht en er worden meer dan 300.000 bezoekers verwacht. Hieronder is een kort overzicht per fabriek met bijbehorende evenementen te vinden.


Level van EmilGroup

 

EmilGroup presenteert Level, een nieuw merk voor keramische platen/aanrechtbladen. Er worden ook andere collecties getoond en gasten kunnen genieten van heerlijke gourmet gerechten. De gerechten worden bereid door de chef van 'Il luogo di Aimo e Nadia', een restaurant met twee Michelinsterren in Milaan.

Locatie: via Savona 97, Loft C17
Openingstijden 09:00-21:00
Bekijk de uitnodiging.
Aanmelden voor een bezoek en website: EmilGroup


Micro

 

Micro omschrijft zichzelf als een open project, altijd op zoek naar de kleinste 'denominator'. Het merk bestaat uit twee hoofd collecties, namelijk Micromosaics en Microtiles, met bijbehorende sub-collecties.

Locatie: Via Orbaia 15
Bekijk hier de brochure van Micro.
Website: Micro


Orsoni van Trend Group

 

Orsoni, onderdeel van Trend Group, werkt samen met vier jonge desingers om een moderne setting van het historische en in de oven gebakken glasmozaïek te presenteren. Daarnaast worden er iconische objecten uit de vaste collectie getoond.

Locatie: Superstudio Più, via Tortana 26.
Bekijk de uitnodiging.
Klik hier om de brochure te bekijken. 
Website: Orsoni


Aparici

 

Aparici toont haar nieuwste collecties op het gebied van wand- en vloertegels.

Chalkwood
Chalkwood is een onderdeel van de Woods collectie van Aparici. De serie combineert een houtlook met krijteffect en kan worden geplaatst op zowel wanden als vloeren. Klik hier om de brochure van Woods te bekijken.

Grunge
Grunge is, in tegenstelling tot de traditionele afwerking in hoogglans en glimmend metaal, een subtiele metal-look met een lappato afwerking. De serie is verkrijgbaar in de tinten White, Grey, Blue en Oxidum. Zowel de vloer- als wandtegels bevatten tot 64% gerecycled materiaal.  Klik hier om de brochure van Grunge te bekijken.

São Luis
De naam van deze serie is geïnspireerd op dé Braziliaanse tegelstad San Luis de Maranhão. De collectie kent zes patronen waarin zowel de Portugese invloed als het Caribische gevoel terug te vinden is. Bekijk de brochure van Sào Luis hier.

Locatie: Hal 22, stand L28
Aanvullende informatie: Salone di Mobile 
Website: Aparici


FUORIFORMATO

FUORIFORMATO is een exclusieve insteek op het gebied van tegels in grootformaat. Grote keramische tegels worden gecombineerd met kleur en creativiteit op een ongekende manier. Zo is mogelijk naast de standaard designs te kiezen voor een eigen custom design. Zelfs de grootste variant van 1x2m is slechts 5,6mm dik. Hierdoor kunnen ook objecten als kasten en tafels worden voorzien van een keramische tegellaag.

De serie is te verdelen in drie categorieën:
- ARCHITECTURE / DESIGN: keramische tegels in neutrale en diverse felle kleuren.
- GRAPHIC / DIGITAL: digitale prints op een egaal of oppervlak met reliëf. Naast custom grafische ontwerpen, behoren foto's ook tot de mogelijkheden.
- ARTISANAL / HAND-WORKED: keramische tegels waarin handmatig kleur, metaalstof of edele metalen worden verwerkt zoals goud of platinum.

Bekijk ook bovenstaande video over FUORIFORMATO en de brochure.
Locatie:
- Superstudio, Via Tortona 27. Registreren is noodzakelijk.
- Berloni stand in het Fiera district van Milaan.
Website: FUORIFORMATO


Ceramica Sant'Agostino

 

Ceramica Sant'Agostino organiseert samen met IRSAP, Menabrea en Polaroid het event 'Architects Meet People'. Italiaanse en internationale architectenbureaus worden gevraagd polaroids en digitale foto's te nemen van de meest originele en excentrieke individuen die rondlopen tijdens Milano Design Week. Op donderdag 19 April om 20:00 kan kan er worden gestemd op de beste foto. Tevens worden er series uit de nieuwste collecties uitgelicht.

Adres: Via del Croscefisso 27
Bekijk hier de uitnodiging. 
Website: Ceramica Sant'Agostino


Cotto d'Este

 

Cotto d'Este presenteert in samenwerking met designer Farruccio Laviani een interactieve reis door kerlite, gemixte architectuur, installaties en creativiteit.

Locatie: Cotto d'Este Showroom, Piaza Castello, corner Via Quintino Sella 5.
Bekijk hier de uitnodiging.
Website: Cotto d'Este

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample