Sant’Agostino – Deconcrete

Door te kiezen voor de juiste tegels kun je heel wat sfeer en ruimtegevoel scheppen. Tal van foto's en inspiratie met tegels vind je hier. Deze maand lichten we Deconcrete van Sant'Agostino uit.

De Deconcrete collectie is geïnspireerd op de tijdloze Terrazolook: een prachtige mix van keramische tegels met mozaïekvlokken. Door te spelen met de grootte van de vlokken, wordt een uitgebalanceerde compositie van design en kleur bereikt, toepasbaar in elk gewenst project, openbaar of privé, indoor en outdoor. Sant’Agostino Deconcrete wordt geproduceerd in diverse afmetingen zodat de toepasbaarheid zeer uitgebreid is.

Terrazzolook 

Wil je graag verrast worden? Dan lukt dit zeker met de nieuwe keramische serie van Sant’Agostino!  Wist je dat keramiek een veilig materiaal is, plasticvrij én volledig recyclebaar? Bovenal is keramiek mooi omdat het authentiek is en in staat om stijl en waarde te geven aan elke omgeving.

Wil je meer informatie over de Deconcrete serie? Mail ons en wij sturen je de digitale catalogus door met alle kleuren en afmetingen.

[sp_wpcarousel id="1525"]

Afmetingen

De serie is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

120x120cm
90x90cm
60x60cm
90x90cm Outdoor 2cm
5x5cm Mozaïek


Over Sant'Agostino

Ceramica Sant'Agostino werd in 1964 opgericht in de buurt van Ferrara, in een gebied ver van de plaats in Emilia waar de meeste Italiaanse keramiekfabrieken zijn gevestigd. Deze keuze betekende voor het bedrijf een sterke projectautonomie en een innovatieve strategische visie. De fabriek, altijd geleid door de familie van de oprichter, blijft haar onderzoek naar innovatieve producten en innovatieve processen ontwikkelen. Ceramica Sant'Agostino ontwerpt en vervaardigt de producten voor 100% in Italië. Ze ontwerpen en creëren een breed scala aan producten van hoog niveau, die kunnen voldoen aan de huidige technische en stilistische marktvereisten.

Laat je inspireren op de website van Sant'Agostino:
Naar de website >

Sample aanvraag

Ik ontvang graag een brochure en een sample